fbpx

About Десислава Ефтимова

This author has not yet filled in any details.
So far Десислава Ефтимова has created 14 blog entries.

Зошто е важно да го следите развојот на вашето дете во предучилишна возраст?

2023-07-27T15:21:41+03:00July 27th, 2023|

На раниот развој на детето влијаат десетици фактори, од кои [...]

5 корисни совети кои ќе ви помогнат да постигнете хармонија меѓу вашите деца

2023-02-24T14:59:35+03:00February 22nd, 2023|

Рано наутро. Уживате во убавото утринско кафе. Има мир и [...]

На пат до успехот: ни раскажува сопственичката на првиот SmartyKids центар во Македонија – Весна Атанасова

2023-02-15T09:50:27+03:00February 15th, 2023|

Денеска ќе зборуваме за ентузијазмот, посветеноста, предизвиците и пред се [...]

„Домашна работа“: вежба за умот и алатка за развој на детето

2022-12-16T09:58:08+03:00December 16th, 2022|

Зошто домашната задача е толку потребна во образованието на децата? [...]

Како да го научам детето да го познава часовникот?

2022-10-27T09:47:42+03:00October 27th, 2022|

За нас возрасните,препознавање на часовникот е нешто сосема природно – [...]