Податоци за контакт

Адреса: Пелагонка 2, ламела 2/5, Битола

Телефон: +389 75 232 778

Е-Пошта: bitola@smarty-kids.eu

ПОСЕТЕТЕ ЈА СТРАНИЦАТА НА ЦЕНТАРОТ

Програми во центарот:

Ментална аритметика

Пријавете се за пробна лекција