fbpx

Смартчињата од Скопје со медали на Националната SmartyKids Олимпијада

2024-07-09T10:58:12+03:00July 9th, 2024|

На 29 и 30 јуни 2024 година, во хотелот Гранд [...]

5 причини да изберете ментална аритметика за вашето дете

2024-04-05T14:29:38+03:00April 5th, 2024|

Придружете ни се на возбудливо патување по патот на знаењето! [...]

Воннаставни активности: како да се изберат соодветни активности за деца?

2024-03-27T17:53:05+03:00March 27th, 2024|

Воннаставните активности им овозможуваат на децата да ги следат своите [...]

Зошто е важно да го следите развојот на вашето дете во предучилишна возраст?

2023-07-27T15:21:41+03:00July 27th, 2023|

На раниот развој на детето влијаат десетици фактори, од кои [...]

5 корисни совети кои ќе ви помогнат да постигнете хармонија меѓу вашите деца

2023-02-24T14:59:35+03:00February 22nd, 2023|

Рано наутро. Уживате во убавото утринско кафе. Има мир и [...]

На пат до успехот: ни раскажува сопственичката на првиот SmartyKids центар во Македонија – Весна Атанасова

2023-02-15T09:50:27+03:00February 15th, 2023|

Денеска ќе зборуваме за ентузијазмот, посветеноста, предизвиците и пред се [...]

„Домашна работа“: вежба за умот и алатка за развој на детето

2022-12-16T09:58:08+03:00December 16th, 2022|

Зошто домашната задача е толку потребна во образованието на децата? [...]