Slide Стани гениj Меѓународна мрежа
детски едукативни центри
Пријавете се Безплатна демо лекция 4-5
god.
6-7
god.
8-9
god.
10-14
god.
4-5 години
6-7 години
8-9 години
10-14 години

ЕДУКАТИВНИ ПРОГРАМИ 

МЕНТАЛНА АРИТМЕТИКА

Признаена методологија, преку која децата ја развиваат меморијата, концентрацијата и логичното размислување преку сметање – првично со абакус (сметалка). Со текот на времето брзината станува се поголема и детето започнува да множи, дели, собира и одзема во умот, без помошта на абакусот (сметалка).

ПРОЧИТАЈТЕ ПОВЕЌЕ

БРЗО ЧИТАЊЕ

Авторска методологија која што ја развива способноста за читање и разбирање на текст. Курсот ги учи децата да се концентрираат и им помага лесно да се справат со најразлични интелектуални задачи, а читањето се претвора во омилена забава.

Очекувајте наскоро!

ПРОЧИТАЈТЕ ПОВЕЌЕ

ФИНАНСИСКА ПИСМЕНОСТ

Методологија која што помага на детето да се научи да ракува со пари, да се запознае со банкарскиот систем и со водечките економски принципи. Курсот ја развива меморијата, вниманието и размислувањето.

Очекувајте наскоро!

ПРОЧИТАЈТЕ ПОВЕЌЕ

Slide ПРИJАВЕТЕ СЕ ДЕМО ЧАС Уверете се во квалитетот на нашата методологија.

НАШИТЕ ПРЕДНОСТИ 

Учебници од фирмата и тетратки со проширена реалност.

Во сите курсеви на SmartyKids се користат оригинални материјали за учење создадени од нас со голема љубов и внимание кон деталите.
Во нашите часови ќе најдете шарени илустрации, квалитетни материјали и интерактивни додатоци.

Онлајн платформа

Секојдневните вежби по 15 минути помагаат на децата да ги утврдат своите вештини за учење и да постигнуваат подобри резултати. За олеснување на проверката на домашните задачи создадовме онлајн профили за ученикот и наставникот.

Користењето на онлајн платформата ја зголемува брзината и ефикасноста на курсевите со 40%.

Гејмификација и анимација

Во нашиот центар на детето никогаш нема да му биде здодевно: во часовите воведуваме фасцинантни дејствија, динамични игри, задачи и награди.

Го решаваме основниот проблем со воведување на детето во процесот на учење.

SmartyKids ментална аритметика

Компетентни и искусни наставници

Сите наставници во едукативните центри SmartyKids поминуваат низ обука и сертификација. Тие знаат како да го заинтригираат секое дете и да најдат заеднички јазик со него. Можете целосно да се доверите на нашите специјалисти.

Учество во олимпијади од различни нивоа

Децата кои учат во нашите центри секоја година учествуваат во регионални и меѓународни олимпијади по ментална аритметика со цел да го проверат своето ниво, да се мотивираат да учат уште повеќе и да запознаваат со нови пријатели.