Податоци за контакт

Адреса: 1613 42, Скопје 1000, Македониja

Телефон: 071 309 499

Е-Пошта: skopje-aerodrom@smarty-kids.mk

ПОСЕТЕТЕ ЈА СТРАНИЦАТА НА ЦЕНТАРОТ

Програми во центарот:

Ментална аритметика

Пријавете се за пробна лекција